Baner
Baner
Dolina sunca : Home / Home / Prodaja: Agencija Kartel
A+ R A-

Agencija Kartel

E-mail Ispis


Agencija KARTEL
- jedanaest godina u Bosni I Hercegovini i gradu Mostaru

Agencija za nekretnine "Kartel" osnovana je 1999. godine u Mostaru,i od tada aktivno posreduje pri prodaji,izajmljivanju, zamjeni i potražnji stambenih i poslovnih nekretnina te zemljišta, uspješno smo organizovali izgradnju desetine objekata, sređivanje imovinsko pravnih poslova, organizovali smještaje domaćih i stranih komitenata, te niz drugih i značajnih projekata vezanih za nekretnine na području Mostara, Bosne I Hercegovine ,Hrvatske, Srbije,Crne Gore i dr.
Agencija Kartel je među prvim agencijama koja već dvanaest godina u kontinuitetu djeluje na području Bosne i Hercegovine i grada Mostara ,hiljade zadovoljnih klijenata je pokazatelj našeg poslovanja i uspjeha

Agencija Kartel upisana je u Poreznoj upravi Federacije BIH - Kantonalni porezni ured Hercegovačko Neretvanskog Kantona sa ID brojem: 4327117580001.
Prodaja i najam na najboljim lokacijama u Bosni I Hercegovini i gradu Mostaru .
Agencija Kartel odabire za svoje klijente najbolje lokacije u gradu Mostaru i bližoj okolini. U Mostaru nastojimo odabrati kvalitetne nekretnine (kuće, stanove, poslovne prostore, zemljišta) u rezidencijalnom dijelu, a u okolnim mjestima kao što su Blagaj i Buna atraktivne lokacije za vikendice i odmor; .Također, posredujemo i pri prodaji zemljišta, industrijskih nekretnina, poslovnih centara i lokala u Mostaru i okolini.

Naši klijenti
Tokom jedanaest godina rada sarađivali smo sa različitim profilima klijenata od kojih bi ponosno nabrojali:


OHR predstavništvo Mostar

Gradska Uprava Grada Mostara

Fudbalski Klub VELEŽ

BBI Banka poslovnica Mostar

Islamska Zajednica Mostar

Notarski ured Alkan Mujić

Naše usluge obuhvataju:
Našim klijentima pored usluge posredovanja osiguravamo i kompletnu stručnu uslugu savjetovanja, istraživanja i analize tržišta, procjene i prezentacije nekretnina i njihovog potencijala kao i pravnu podršku.
Klijentima koji ulažu u nekretnine pronalazimo zakupoprimce te na taj način potenciramo vrijednost njihovog ulaganja.Nastojimo svoje klijente pratiti kroz sve njihove projekte.

Web; www.kartel.ba
Adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Telefon:062573047

KONTAKT FORMA

Brošura projekta

Baner

Ponuda stanova