Baner
Dolina sunca : Home / Projekat / Naselje Dolina sunca
A+ R A-

Naselje Dolina sunca

E-mail Ispis PDF

Projekat Doline Sunca (stambeno poslovno naselje) je sam po sebi popularan i atraktivan projekat zbog mjesta u kojem se nalazi u Gradu Mostaru

Mostar je uvjek bio popularna i frekventna destinacija i stoljećima želja svakog čovjeka kako domačeg tako i stranog da ima svoj kutak u ovom prelijepom gradu punog sunca ,toplih ljudi ,lijepih građevina i drugih prirodnih ljepota.Nije slučajno što je stara jezgra grada Mostara pod zaštitom UNESCO-a,te milionska posjeta turista u jednoj godini iz cijeloga svijeta govori o kako privlačnoj destinaciji se radi.

Stambeno-poslovne zgrade koja se grade u sklopu projekta Dolina Sunca u Mostaru predstavlja jedinstvenu prodajnu ponudu na Mostarskom tržištu stanova. Prije svega, projekt Dolina Sunca pruža široki izbor stanova i poslovnih prostora, različitih po veličini,rasporedu i broju etaža, potpuno modernih, komfornih, visokokvalitetno izgrađenih od strane renomiranih izvođača uz korištenje novih projektnih rješenja i materijala. Također, svi stanovi su opremljeni odgovarajućim elementima opremanja interijera i modernim sigurnosnim sustavima u sklopu poslovno stambene zgrade nalaze se zelene površine, te podzemne garaže i vanjskih parkirna mjesta,a što je nabitije stanovi,poslovni prostori i garaže se prodaju po izuzetno pristupačnoj cijeni.

Naselje Dolina Sunca smještena je na izuzetno lijepoj i frekventnoj lokaciji između glavnog puta M-17 i glavne ulice M.Tita, do stare jezgra grada Mostara udaljenost je 10 min.hoda(tačnije oko 1 kilometar) a svakako treba naglasiti da i udaljenost od mora ne prelazi više od sat vremena vožnje.
Projekat Dolina Sunca veže za naselje Tekija koje broji nekoliko hiljada stanovnika.U neposrednoj blizini naselja Dolina Sunca nalazi se Regionalni medicinski centar”Dr.Safet Mujić” ,Fabrika duhana Mostar ,otvorena tržnica,,benzinske pumpe,saloni namještaja kao I niz prodajnih centara.

U sklopu prve izgrađene zgrade nalaze se trgovine,apoteka,kafić,restorani I dr.

Sama lokacija naselja Dolina Sunca nalazi se na frekventnom mjestu i povezana je autobuskom linijom sa cijelim gradom.Na glavnoj ulici M.Tita ispred zgrada projekta Dolina Sunca nalazi se autobusko stajalište.

Zahvaljujući poziciji naselja Doline Sunca te povezanosti lokacije s glavnim prometnim pravcima središta grada, njenim stanovnicima će vrlo brzo biti dostupni i ostali svi bitniji sadržaji za sigurno i jednostavno odvijanje života:, škola, vrtić,sportski centar te drugi potrebni sadržaji koji će se graditi u Naselju Dolina Sunca

Odlučiti se za kupnju stana u naselju Dolina Sunca znači odlučiti se za moderan, miran, udoban i siguran život u novim stanovima , izvedenim u skladu s aktualnim svjetskim trendovima! Odlučili ste se za sigurnu i pametnu investiciju,te za povoljnu cijenu dobili stan sa visokim i kvlitetnim standardom gradnje.

Lokacija naselja

Brošura projekta

Baner
Baner

Projektant

Baner

Prodaja

Baner

Dolina sunca 3D fotobadge

badge