Baner
Dolina sunca : Home / Projekat / Lokacija / Panorama naselja
A+ R A-

Panoramski pogled na naselje

E-mail Ispis

Naselje Dolina Sunca smješteno je na izuzetno lijepoj i frekventnoj lokaciji između glavnog puta M-17 i glavne ulice M.Tita,do stare jezgra grada Mostara udaljenost je 10 min.hoda (tačnije oko 1 kilometar). Projekat Dolina Sunca veže za naselje Tekija koje broji nekoliko hiljada stanovnika. U neposrednoj blizini naselja Dolina Sunca nalazi se Regionalni medicinski centar ”Dr.Safet Mujić”, Tržni centar ,otvorena tržnica,benzinske pumpe,saloni namještaja kao i niz prodajnih centara.

U sklopu prethodno izgrađenih zgrada nalaze se trgovine,apoteka,kafić,restorani i dr.
Sama lokacija naselja Dolina Sunca nalazi se na frekventnom mjestu i povezana je autobuskom linijom sa cijelim gradom. Na glavnoj ulici M.Tita ispred zgrada projekta Dolina Sunca nalazi se autobusko stajalište.
Zahvaljujući poziciji naselja Doline Sunca te povezanosti lokacije s glavnim prometnim pravcima središta grada, njenim stanovnicima će vrlo brzo biti dostupni i ostali svi bitniji sadržaji za sigurno i jednostavno odvijanje života:, škola, vrtić,sportski centar te drugi potrebni sadržaji koji će se graditi u Naselju Dolina Sunca.

dolina_sunca2
dolina_sunca2 dolina_sunca2
dolina_sunca3
dolina_sunca3 dolina_sunca3
dolina_sunca4
dolina_sunca4 dolina_sunca4
dolina_sunca6
dolina_sunca6 dolina_sunca6

Lokacija naselja

Brošura projekta

Baner